Inschrijven voor de VLM wedstrijden: info vlmcross.be

Alles wat je moet weten om je via de VLM/JMS website
in te schrijven voor deelname aan de wedstrijden
!!!! VOORAF INSCHRIJVEN VERPLICHT !!!!
!!!! Minimum 8 dagen vóór de wedstrijd !!!!

Je kan het inschrijvingsformulier voor de wedstrijd waaraan je wil deelnemen openen via de link INSCHRIJVEN op de website van VLM (www.vlmcross.be) en de desbetreffende wedstrijd link (je hebt dan ook toegang tot alle wedstrijdinfo).

Je dient de diverse velden aan te vullen en het formulier in te dienen.
Tenslotte dien je de eventuele dag vergunning en transponderhuur te storten op de op het formulier vermelde bankrekening.
Opgelet: JMS/VLM en BMB vergunninghouders moeten geen betaling verrichten, maar zijn ook verplicht vooraf in te schrijven.

De VLM/JMS zal je inschrijving bevestigen vanaf ontvangst van de betaling door het vakje ‘betaald’ aan te kruisen op het inschrijvingsformulier dat de rijder zal kunnen raadplegen.
Op dat moment zal je tevens een automatische e-mail ontvangen met de bevestiging dat je inschrijving volledig in orde is.

Wel in gedachten nemen dat er speciale regels toegepast worden omwille van Corona, eerst en vooral zal er door de organisatie aangeduid worden waar je geplaatst zal worden.
Dus om samen te staan, is het samen komen.
Verder is er ook aandacht voor afstandsregels, en gescheiden in- en uitgang aan de tent die gerespecteerd dienen te worden.
Ook het aangeboden ontsmettingsmiddel zal moeten gebruikt worden.
Ook de rijders zullen bepaalde regels moeten opvolgen, zoals bijvoorbeeld gesloten park waar enkel één begeleider toegestaan zal worden en waarbij de begeleider een mondmasker zal moeten dragen.
Verder zal ook daar waar de afstandsregels niet gerespecteerd kunnen worden, mondmaskers verplicht worden.
Indien je deze bovenstaande regels niet kunt of wilt respecteren, dan zouden we jou willen vragen niet naar de wedstrijd te komen daar dit de toekomst van de motorcross in het gedrang zal brengen.

INSCHRIJVEN EN ALLE INFO http://vlmcross.be/2014/nl/info/inschrijven