FFM te Huismes met gekende winnaars Killian en Evan Prunier

De Prunier boys hebben de wedstrijd in Huismes op indrukwekkende wijze gewonnen met dubbele reeks zeges en een ruime voorsprong op hun concurrenten. Hun dominantie was vanaf het begin duidelijk, en ze lieten geen enkele kans onbenut om hun superioriteit te tonen.
Damien en Gwendal Carcreff lieten eveneens zien dat ze tot de top behoren door respectievelijk een tweede en derde plaats te behalen. Hun consistentie en vaardigheid waren zichtbaar tijdens de gehele wedstrijd, wat hen een welverdiende podiumplek opleverde.
Het duo Bendaoud-Pasquier begon de wedstrijd minder sterk, maar wisten in de tweede reeks een beslissende ommekeer te maken. Hun prestatie in de tweede reeks bleek doorslaggevend voor hun eindklassering, waarmee ze lieten zien dat ze veerkrachtig zijn en goed kunnen herstellen van een mindere start.
Foto’s ruim 500 stuks door Loic Regnier bekijk ze HIER

Foto’s door Sebatien Revaeu bekijk je hier op FFM of TGO
Alle uitslagen vind je hieronder

Gommeren-Poirier eindigden op de twaalfde plaats in de eerste reeks en wisten zich te verbeteren naar een zevende plaats in de tweede reeks. Dit leverde hen een solide eindresultaat op. Maris-Martens hadden het moeilijker en kwamen niet verder dan een dertiende plaats in de eerste reeks en een twaalfde plaats in de tweede reeks.
Descheemaeker-Van Hamel vallen uit in de tweede reeks
Het duo Descheemaeker-Van Hamel had een moeilijke dag; na de eerste reeks besloten ze niet meer van start te gaan in de tweede reeks. De exacte redenen voor hun uitval zijn niet bekend, maar hun afwezigheid in de tweede reeks zorgde ervoor dat ze niet meer in de eindrangschikking voorkwamen.
Al met al was het een spannende wedstrijd in Huismes met indrukwekkende prestaties van de Prunier boys en sterke optredens van Damien en Gwendal Carcreff. De wedstrijd had zijn ups en downs voor verschillende teams, maar de vaardigheid en vastberadenheid van de deelnemers zorgden voor een memorabele dag.