FFM Strijd in Vesoul

Foto Archief: Loic Regnier

In een spannende dag vol raceactie in Vesoul toonden de Prunier broers veerkracht nadat ze aanvankelijk in de startfase werden teruggedrongen. Ze begonnen de race als tiende, maar klommen gestaag op naar een uiteindelijke derde plaats. Ondanks een sterke inhaalrace konden ze echter niet verder komen dan deze positie in de eerste reeks.
De eerste reeks werd gedomineerd door Stephane en Kyllian Gouin, die de leiding nam en deze positie de gehele race wist vast te houden, voor Raymond- oucher die achter hen finishte.
In de tweede reeks was er opnieuw tumult bij de start, waarbij Devoldere-Tourbier helaas uitvielen en niet meer terugkeerden in de race. Gwendal-Damien Carcreff nam deze keer de leiding en wist deze positie gedurende de hele reeks vast te houden. De Prunier broers moesten wederom van ver komen en met nog vier ronden te gaan, slaagden ze erin de tweede plaats in te nemen. Ze naderden het achterwiel van de leider, maar slaagden er niet in de eerste plaats over te nemen, ondanks het feit dat ze erg dichtbij kwamen. Voor een volledig overzicht van alle uitslagen van de races, kun je verder lezen onder de sectie “Meer Lezen”.