FFM op Hemelvaartdag in Torcee en Vallee

De motorsportliefhebbers kunnen zich opmaken voor een spannende donderdag in de pittoreske circuits van Trocee en Vallee, waar de Franse zijspanteams het tegen elkaar op zullen nemen. Ondanks de concurrentie van het wereldkampioenschap zijspanracen in Heerde, dat slechts enkele dagen later plaatsvindt, belooft dit evenement toch veel spektakel te bieden met twintig teams die hun strijdvaardigheid komen tonen.
Volledige voorbeschouwing en deelnemerslijst voor Torcee én Valle vind je hieronder

De timing van deze race, zo dicht op het WK en het nationaal kampioenschap op dezelfde dag, heeft duidelijk invloed gehad op het aantal inschrijvingen. Veel teams kiezen ervoor om zich te concentreren op het grotere evenement. Desondanks is de kwaliteit van de deelnemers in Trocee en Vallee niet te onderschatten. De aanwezigheid van enkele teams uit de TGO-serie voegt een extra laag van competitie en drama toe aan de race, aangezien deze teams bekend staan om hun sterke onderlinge rivaliteiten en hoge racestandaarden.

Een van de grootste attracties van de race zal ongetwijfeld het optreden zijn van de gebroeders Prunier. Deze broers leiden momenteel de tussenstand en zijn bekend om hun scherpe technieken en diepe verstandhouding op de baan, wat hen een spectaculair duo maakt om naar te kijken. Hun prestaties in Trocee en Vallee zullen cruciaal zijn om hun leidende positie te behouden en hun suprematie in de sport verder te bevestigen.

Voor racefans biedt dit evenement een unieke kans om de zijspanrace in zijn puurste vorm te ervaren, waarbij techniek, teamwork en pure snelheid samenkomen in een adembenemende symfonie van motoren en zijspannen. Ondanks de minder grote opkomst belooft het een dag te worden vol met hartstochtelijke races en onvergetelijke momenten. Fans en nieuwkomers aan de sport kunnen zich verheugen op een mooie dag vol snelheid en competitie.

 1. #11 : Jean-Marie AINS – Thomas PELLETIER
 2. #28 : Thomas HAMARD – Mathis HUPON
 3. #31 : Luc DESCHEEMAEKER – Arne VANHAMEL
 4. #40 : Romaric CHANTELOUP – Josselyn CHANTELOUP
 5. #47 : Artis DEVOLDERE – Alexandre TOURBIER
 6. #79 : Yohann MARQUIS – Alex FERNANDES
 7. #81 : Gregory RAYMOND – Jimmy BOUCHER
 8. #89 : Cyril DELAJON – Rodrigue RENARD
 9. #94 : Killian PRUNIER – Evan PRUNIER
 10. #110 : Charly BONNET – Clementine THAMRI
 11. #131 : Sophie DUBOSQ – Thalya MARQUIS
 12. #135 : Sepp GOMMEREN – Matis POIRIER
 13. #142 : Maxime LEPROUST – Arthur LEPROUST
 14. #151 : Stephane GOUIN – Kyllian GOUIN
 15. #227 : Bryan VAN VYVE – Ruddy GONNER
 16. #317 : Martial BRIENS – Francis BLANCO
 17. #456 : Teddy LOPES – Vincent MATZ
 18. #749 : Viktorien MARQUIS – Cyril CLEMENT
 19. #874 : Dominique BENDAOUD – Antoine PASQUIER
 20. #936 : Gwendal CARCREFF – Damien CARCREFF