Einde van sportjaar 2023, wat in 2024?

Hoe zouden we kunnen beginnen,
In elk geval waren de plannen om het einde van het seizoen 2023 heel anders af te sluiten, persoonlijk ben ik niet zo’n schrijver en hoe zelf van wat kortere tekstjes maar deze wil ik elk geval meegeven.
MCC Meijel diende hun wedstrijd af te gelasten maar ook de “befaamde” Motorcross Made valt ook voor volgend weekend in het water. We hebben voor wie wat wil rijden als het weer het toelaat nog enkele “opstapdagen” in petto en die postertjes vind je aan e rechterkant op de website.
Alle kampioenen van 2023 van Jeugd tot WK van harte proficiat namens al onze medewerkers, we hopen jullie allen weerom terug te zien in het volgende spannende jaar zijspancross.
Meteen dus het einde van het seizoen en kan dus de zoektocht voor ons naar mensen die ons kunnen en willen ondersteunen om onze werking te kunnen verder zetten.
Helaas zijn er enkele die ons ondersteunde en hun werk niet kunnen verder zetten, dat betreuren we ten zeerste in de eerste plaats voor hun zaak en danken we hun voor de jaren langen steun. Ik heb voor mij persoonlijk voorgenomen dat er voor het eind van het jaar duidelijkheid moet komen hoe (ik) het verder kan, hierbij heb ik wat hulp ter ondersteuning nodig. Mocht jij je hiervoor aangewezen voelen dan horen we dat graag via [email protected]