De inschrijvingen voor MX Geldermalsen zijn OPEN!

Via deze link kunnen MX-startbewijshouders (en jeugd trainingsbewijshouders) zich inschrijven voor de eerste wedstrijd klik op deze link: https://mijn.mon.nl/Product.aspx?type=rijder

Vanwege de maatregelen i.v.m. corona moeten zowel de inschrijving voor de rijder als de toegangsbewijzen voor extra begeleiders (max. 3) online aangeschaft worden.

Alle MX-bewijshouders hebben inmiddels een email van ons gekregen met aanvullende informatie en een uitgebreide instructie voor de inschrijving, lees dit even goed door.
Startbewijshouders hebben 2 weken de tijd om zich in te schrijven.

Wil je als startbewijshouder zeker zijn van je startplek, maak je inschrijving dan in de eerst mogelijke week in orde.
Op de maandag voor elke wedstrijd tellen we de aantallen per klasse en bepalen we of er series gereden worden.
Vanaf dat moment geldt voor iedereen: VOL = VOL.

Vanaf deze maandag gaat de inschrijving ook open voor rijders met een afvaardiging of wedstrijdpas (indien de aantallen dit toelaten).

Let op: zowel de rijder als de bakkenist moet zich persoonlijk inschrijven voor elke wedstrijd. Daarnaast mag zowel de rijder als de bakkenist ieder 3 extra begeleiders meenemen.
Om deel te nemen aan deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een geldig MON-startbewijs.
Je dient je licentie te kunnen tonen bij de ingang van het circuit. Deze inschrijving verschaft toegang tot het circuit aan de rijder plus één (gratis) begeleider, zij dienen tegelijkertijd te arriveren en het circuit te betreden.
Je ontvangt na deze inschrijving een QR-code in je mailbox. Deze dien je te laten scannen bij de ingang van het circuit van de betreffende wedstrijd. Dit kan zowel via een geprinte versie, als vanaf je telefoon.
Elke rijder mag maximaal drie begeleiders meenemen. Voor de twee overige begeleiders dient u online een extra ticket te kopen, zie webshop. Beide extra begeleiders moeten een eigen QR-code bij zich hebben om het circuit te mogen betreden.
De rijder draagt de volledige verantwoordelijkheid voor zijn of haar begeleider(s).

(bron:MON)

Zijspannen VMCF moeten zich hier eerst aanmelden dus VANAF maandag en tevens ook bij Martin Roels een afvaardiging te vragen!.. wacht niet te lang ..