Blank-Blume Zegevieren in het Duitse Schwedt

Het DMSB evenement in Schwedt was een spannende en dynamische competitie met verschillende winnaars in de reeksen. Het team Blank-Blume toonde hun consistentie en vastberadenheid door in beide reeksen hoge posities te behalen, wat hen uiteindelijk de overwinning opleverde. De andere teams, ondanks hun wisselende successen, zorgden voor een boeiende en onvoorspelbare race die het publiek op het puntje van hun stoel hield.

Foto’s door Steffen en Colette van Rally en Race Pictures kan je HIER bekijken
Uitslagen, verslagje vind je hieronder

De eerste reeks werd gedomineerd door het team van de Weinmann broers, die met een indrukwekkende prestatie de overwinning naar zich toetrokken. Helaas konden ze dit succes niet herhalen in de tweede reeks, wat hen kostbare punten kostte in het klassement.
Blank-Blume eindigden als derde in deze eerste reeks, wat een solide basis legde voor hun uiteindelijke overwinning. Peter-Hoffmann kenden echter pech en vielen uit in deze eerste reeks, wat hun kansen op een podiumplek aanzienlijk verkleinde.
De tweede reeks zag opnieuw verschillende teams strijden om de topposities. Dit keer wisten Peter-Hoffmann, na hun teleurstellende eerste reeks, de overwinning te behalen.
Blank-Blume verzekerden zich van een tweede plaats in deze reeks, wat genoeg was om hen naar de top van het eindklassement te brengen. Ondanks dat ze geen reeks wisten te winnen, verzamelden ze voldoende punten voor de hoogste podiumplek. Hun consistente prestaties in beide reeksen maakten hen tot de terechte winnaars van het evenement.
Jancecke-Bothur eindigden op de tweede plaats in het eindklassement, dankzij hun stabiele prestaties in beide reeksen.