Motorcross Made 2022

      4 – 5 – 6 november

Schrijf je in via de Moto inside app. 

Het inschrijf bedrag bedraagt €35,00 per rijder of per zijspan combinatie en per klasse voor het gehele weekeinde.
Overnachten kost €15 per bus, caravan of camper voor 1 of 2 nachten. Gelieve contant betaald worden!

Indien je geen transponder hebt bieden wij de mogelijkheid om er een te huren voor €21,50 voor het gehele weekend.
Ook dit jaar rijden we weer 4 manches, 2 op zaterdag en 2 op zondag. Inschrijvingen die binnen 2 weken voor de cross binnenkomen, de rijdersbrief met polsbandjes en trainingskaart niet meer worden opgestuurd maar op een nader aan te geven plaats tijdens het weekend kunnen worden afgehaald. Het bedrag voor overnachting dient bij aankomst ter plaatse betaald te worden (dus niet vooraf per bank betalen)

Het jaarlijkse benefiet motorcross evenement waarvan de opbrengst bestemd is voor gehandicaptenorganisaties.

Stichting DVO is een stichting die jaarlijks een motorcross weekend met feestprogramma  organiseert, waarvan  de netto opbrengst bestemd is voor een aantal goede doelen bij voorkeur uit de gemeente Drimmelen. Dit jaar vind alweer de 24e editie van dit evenement plaats.

Onder goede doelen verstaat onze organisatie geen particulieren, maar groepen, stichtingen of instellingen ten behoeve van gehandicapten en / of met een sociaal karakter. De doelen die hieronder vallen kunnen door het bestuur worden voorgedragen of u kunt voor uw instelling ook een bijdrage in de vorm van materialen of een geldelijke ondersteuning aanvragen. Deze aanvraag kan onder vermelding van een duidelijke motivatie bij onze stichting ingediend worden, waarna het bestuur, afhankelijk van de netto opbrengst van het afgelopen crossweekend, de exacte goede doelen waaraan gedoneerd zal worden en de hoogte van de bijdrage vaststelt. De uitreiking aan de goede doelen geschied jaarlijks op een vast te stellen datum en plaats tijdens een gezellig samenzijn, waarbij de geselecteerde goede doelen en de vrijwilligers, welke allen een enorme bijdrage leveren aan het slagen van dit motorcross evenement, worden uitgenodigd. Tevens  is vertegenwoordiging van pers, media en iedereen die belangstelling heeft, uiteraard ook van harte welkom. (TEKST :DVO website)